Szereted a skandináv enteriőröket? Mutatjuk az alapokat!

Fotó: Ferm Living, House Doctor, Marimekko, Impressionen, Bloomingville
2017. január 11. 09:14

Miért olyan szerethető a skandináv lakberendezési stílus? És hogyan csempészhetjük be a saját lakásunkba? Bemutatjuk!

A skandináv otthonokra jellemző letisztultságot némi modern jelleggel színesítve könnyen lendületbe hozhatjuk a konyhánkat! A nyírfa asztalhoz társított ülőkék lapjait fessük élénk színűre, de az asztal maradjon teljesen natúr. A konyhaszekrény karakteresebb, ha matt türkizben pompázik, ám
a hangsúly ezúttal az alsó szekrények tárolókapacitásán legyen: jobban érvényesül a fával borított falfelület és az ablak is.

 

A textilek vásárlásakor nincs nehéz dolgunk. A bézstől a szürkéig, a kéktől a napsárgáig válogathatunk a színek között. Ha szeretjük a mintákat, akkor a csíkos, a nyomott mintás és az absztrakt darabokat részesítsük előnyben.

 

Mivel a kanapé a nappali központi eleme, fontoljuk meg alaposan, mit választunk! A stílus alapdarabjaként egy semleges huzattal bevont változatot ajánlunk, amelyet díszpárnákkal új életre kelthetünk

 
1/3

Szereted a skandináv enteriőröket? Mutatjuk az alapokat!


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Szereted a skandináv enteriőröket? Mutatjuk az alapokat!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér