Katalin hercegné stílusáról mintázott kávézó nyílt Melbourne-ben

Szöveg: Kollár Franci, fotó: Peter Clarke Photography /Middletown Café
2017. február 15. 10:52

Melbourne belvárosában újonnan megnyílt egy kávézó, melynek belsőépítészeti stílusát Katalin angol hercegné stílusa ihlette. Ezzel Ausztrália egyik legfelkapottabb kávézója lett a Middletown, amely nevét is a hercegné után kapta.

A kávézó enteriőrjének meghatározó vizuális eleme a királyi kék szín, mely méltósággal és ízlésesen vonul végig a tér összes szegletén. Elegáns hangulat és figyelmes kiszolgálás fogadja az idelátogató vendégeket, akik olykor csak azért látogatnak a kávézóba, hogy beleszippantsanak a királyi hangulatú környezet levegőjébe.

 


Az újonnan megnyílt kávézón feltűnő, sötét színpaletta vonul végig, amit szürke, beton hatású mozaik járólap, sárgaréz színű kárpitok és márvány felületek egészítenek ki. A sikkes enteriőr minimalista elrendezése könnyed, lágy harmóniát teremt a nőies berendezési tárgyak és a fegyelmezett színkompozíció között. Nincs sem több, sem kevesebb a térben. Pont így tökéletes az elrendezés, akár Katalin hercegné öltözködése.


 

A kifinomult stílus ennek a gazdag kéknek köszönhető, amit visszafogott, világos tónusú fa bútorzattal, klasszikus hatású hófehér falburkolattal vegyített a tervező. A kávézóban kizárólag egészséges alapanyagokból készítik az ételeket és a frissítőket.


 


A Code Black kávégép nemcsak dizájnos, de igencsak közkedvelt a feketét kedvelők körében is – és eszpresszót készít, amit igazi kuriózum elfogyasztani ezen a helyen. A Middletown Café nem csupán egy kávézó – itt egy életérzést szívhat magába a vendég.

 


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Katalin hercegné stílusáról mintázott kávézó nyílt Melbourne-ben
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér