Hangulatos mécsesek a kertbe

2016. április 18. 10:23

A legújabb Panyi Zsuzsi flaska-mécses kollekció azonfelül, hogy a környezettudatos gondolkodást ötvözi a dizájnnal, a régi palackpostákhoz hasonlóan megőrzi a pillanat varázsát és a hétköznapok tengerén újra és újra hozzánk sodorja.

Panyi Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója, az ékszerek mellett rendszeresen jelentkezik dizájntárgyakkal is. Rendkívül fontos számára a harmónia, a kifinomult formatervezés és a környezettudatos gondolkodás.


 


A tervező pár évvel ezelőtt mutatta be az első flaska-mécseseit. Legújabb kollekciója szintén vissza nem váltható üvegpalackokból készül. Az elegáns megjelenés és a letisztult formavilág semmit sem változott, azonban a mécseseket most személyre szabja, hogy egy nyáresti esküvőt vagy egy baráti találkozót felejthetetlenné tegyen.


 


A mécsesek külső és belső dekorációként is használhatóak, a fényes-matt felületek játékával harmonikus részei a monokróm enteriőröknek, de rusztikus terítékeknek is.
A panyizsuzsi flaska-mécsesek újrahasznosított termékek, amelyek limitált szériában készülnek.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Hangulatos mécsesek a kertbe
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér