Nincs hely a szekrényben? Olvasd el tippjeinket!

Fotó: archív
2017. február 17. 16:00

A következő trükkökkel könnyen rendet tarthatunk a ruháink között

 - A gardróbban ajánlott egy 60 cm mély és akár vele szemben egy 40 cm mély bútorsort kialakítani, külön az akasztós daraboknak, és külön a hajtogatni való ruháknak. A ruhákat szín szerint is csoportosíthatjuk a gyorsabb válogatás érdekében, de eltérő színű vállfákkal is létrehozhatunk egy kódrendszert. A belső rendszerezőkkel kihasználhatjuk az akasztók alatti területet is.

 


 - A hajtogatós részben a polcok 35-40 cm-nél ne legyenek nagyobb távolságra egymástól, mert a ruhaoszlop eldőlhet. Mindkét mélységhez rendelhetünk fiókokat: az alacsony fiókokba kerüljenek az övek, a fehérnemű, az apróbb kiegészítők, a magasabbakba a sálak, sapkák, táskák.

 - Nagyon praktikusak a nadrág- vagy nyakkendőtartó elemek és a cipőtartók.

 
  - A csizmákat elhelyezhetjük rúdra akasztva, de a sportcipőkhöz, nyári lábbelikhez jó megoldás a kigördíthető polc is, így nem kell térden állva kutatni a hátracsúszott darabok után.

 - A bőröndökben tárolhatjuk az éppen nem hordott ruhadarabokat.

 - A gurulós fiókos elemek, az akasztóra függeszthető zsebek vagy textilrekeszek egyszerűen átalakíthatók.

 - Egy jó helyre állított szobainassal elkerülhetjük, hogy nagyobb ruhakupac gyűljön össze a széken. A praktikusabb darabokon számtalan plusz tárolórész is található.

 


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Nincs hely a szekrényben? Olvasd el tippjeinket!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér