Hívogató kinti terek

Lenkei Csilla
2014. július 28. 16:38

Nincs az a kis méretű erkély, amit ne tudnánk kihasználni, csak jól választott bútorokra van szükség és sok-sok növényre a relaxálás elősegítése érdekében. Jót tesz a látványnak, és a hangulatunknak, ha nyár színei is megjelennek a terasz textíliáin, bútorain, dekorációján, de ha ez túl merész az ízlésünknek a klasszikus darabokkal is kellemesen berendezkedhetünk a legapróbb szegletben is.

 


A fabútorokkal és -burkolatokkal a természetes hatást erősíthetjük, a tömör korláthoz csoportosított fűszerek és egynyáriak pedig épp szemmagasságban gazdagítják a látványt, ha az asztalnál ülünk. 


Kapcsolódó cikkeink: itt, itt és itt

1/16

Hívogató kinti terek

A legkisebb erkéllyel is lehet mit kezdeni. Válogassunk használaton kívül összecsukva tárolható, összeillő asztalt és székeket, a kényelemért rögzíthető ülőpárnákat, a hangulatról a felsorakoztatott cserepes növények felelnek. Butlers

A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Hívogató kinti terek
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér