Angol tradíciók

Fotó: Tesco, Ou Li Da Art, Sanderson, The Stylish Dog Company, The Royal Collection
2017. január 9. 10:09

Egy nagymúltú, jellegzetes brit klubról mindenekelőtt a hagyománytisztelet jut az eszünkbe.

Férfias kiegészítők
Egy zubbonyba öltöztetett terrier? Vagy egy peckesen mosolygó drótszőrű foxi? Ezek a stílusos, kézzel festett dekorációs elemek minden klasszikus enteriőrben jól mutatnak.


 Dolgozósarok
Különleges darabja lehet az enteriőrnek ez a gyönyörű, fiókos íróasztal. Ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, válasszunk mellé antik fa irattartót és földgömböt.


 


Emlékek
A patinás fa- vagy bőrbútorok, kiegészítők fontos kellékei ennek a stílusnak. Az angolok szeretik a régi tárgyakat, ritkán dobnak ki bármit is, főleg, ha az már  generációk óta  a család tulajdona.


 


Patinás fotelek
A klubhangulat egyik legfontosabb kelléke a klasszikus formájú szegecselt bőrfotel. Nem szükséges új darabot vásárolnunk, minél kopottabb, annál jobb.


 


Kockás textilek


A tradicionális skót minta különböző színű és szélességű csíkokból áll, melyek hálószerűen keresztezik egymást. Eleinte főleg ruhaanyagokon használták, de ma már lakástextileken, takarókon, párnákon, lámpaernyőn, sőt újabban porcelánokon és akár műanyagon is megjelenik.


  


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Angol tradíciók
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér