Újrahangolt 70-es évek

Fotó: CB2
2017. január 5. 09:42

Frissítsük fel új kiegészítőkkel, textúrákkal, színekkel és mintákkal a retró virágkorát idéző lakberendezési tárgyakat!

A tónusok, anyagok és bútordarabok finomhangolásával magunk is a lakásunkba csempészhetjük ezt a vidám korszakot, mégpedig modernizált változatban.


Natúr színek bűvöletében
A természetesség jegyében válogassunk a barna árnyalatai között, s ezek méretes színfoltok vagy még inkább minták formájában kapjanak helyet a szobában.

 


Meghatározó darabok
Mind a bútorok, mind a dekorációs kellékek kiválasztásakor nyúljunk bátran a bőrből, fából készült, törzsi ihletésű, etnó stílusú darabokhoz. Merítsünk ihletet útikönyvekből, albumokból!

 


Haladjunk a korral!
A technika fejlődésének köszönhető újítások rajtahagyják nyomukat a legkülönfélébb használati tárgyainkon, a hangfalszettől a fülhallgatón át egészen a világítótestekig és kisasztalokig. Nem szükségszerű, hogy az elektronikai kütyük unalmas, fekete műanyag borítást kapjanak. A fával, bőrrel kombinált verziók sokkal mutatósabbak!

 


Gondoljunk rájuk kicsit másképpen!
Elsőre talán szokatlannak tűnik a fényes fémfelületek és a fa házasítása, a retró és a New York-i éjszakai klubok kirobbanó hangulatának ötvözése. Ez az eklektikus megjelenés azonban kétségkívül karakteressé, egyedivé varázsolja még a leghagyományosabb funkcióval bíró lakberendezési tárgyakat is.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Újrahangolt 70-es évek
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér