Egy szuper trendi konyha kellékei

Szöveg: Balla Nóra, Fotó: Puustelli Minus Kitchens UK&Ireland
2017. április 11. 20:30

Nem mindegy hogy milyen hangulat van a konyhában, főleg akkor ha sok időt fogunk itt eltölteni. Mutatunk egy gyönyörű konyhát, melyből ötleteket meríthettek!

A teljes konyhabútortól a legapróbb részletekig fontos kidolgozni azt a hangulatot, melyben szívesen töltenénk időnk nagy részét. Lehet kicsi, lehet nagy, a lényeg, hogy jó legyen itt közérzetünk!

 


Egy konyhai berendezés legmeghatározóbb pontja kétséget kizáróan a pult és a konyhaszekrény. Válasszunk markáns darbokat! Ez a metálos kék árnyalat például egyszerre elegáns és vidám. Az izgalmas, hatszögletű falicsempe pedig mozgalmassá teszi a látványt.

 


 


A metálkék konyhabútor mellett a rezes árnyalatú elemek remekül mutatnak, legyen az csaptelep, váza vagy néhány szitakötő formájú akasztó.

 


Egy modern ökotudatos konyhában ma már elengedhetetlen a szelektív hulladékgyűjtés. Lehet hogy sok helyet foglal, de a környezet védelme érdekében ezt még el lehet viselni!

 


Növényekből sosem elég! A pulton szinte minden felületen láthatunk egy vázát, melyben különféle vágott virágok kapnak helyet.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Egy szuper trendi konyha kellékei
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér