Ünnepeljük a tavaszt a kertben!

2016. március 11. 08:37

Egy igazi kert nem egyszerűen zöld, hanem milliónyi színe van, melynek sokszínűsége csakis rajtunk múlik. Megtölthetjük természetességgel, vidámsággal, eleganciával, harmóniával, kényelemmel, praktikussággal, játékossággal, romantikával, illatokkal, ízekkel, bármivel, amire csak vágyunk.

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, 10. alkalommal várja látogatóit március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában. Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszunk „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatunk az eseményen, ahol a legjobb hazai kert szakértők segítenek a tervezésben és választásban.  


A kertünk lesz a nyári nappalink


Egy-két éve indult, és tovább erősödik az a trend, hogy a kültéri bútorok kárpitjának szövete egyre inkább a magasabb minőséget sugalló, puhább, kellemesebb tapintású beltéri textúrált szövetek hatását adja vissza. Ismét hódít a teak, de már nem a klasszikus angolos-flamandos modellekkel, hanem olyan design bútorok formájában, ahol sok egyéb más anyaggal kombinálják. Rozsdamentes acél, textiléne, fonószál, kültéri bőr, textil szalag, alumínium; a kertben még sosem látott formák jelennek meg igazi kültéri nappali hangulatot teremtve.


 


Húsvéti meglepetésünk 3000 virágzó orchidea


Minden korábbinál pompásabb orchidea bemutató várja rajongóit az idén harmadik alkalommal megrendezett Orchidea Ünnepen, a Gardenexpo azonos jeggyel látogatható társrendezvényén. A tervezők több mint 3000 virágzó orchideát csomagolnak húsvéti köntösbe, melyek között olasz és holland nemesítők különlegességei is megjelennek.  A kiállításon természetesen vásárolni is lehet az orchidea kereskedőktől, sőt, a rendezvény végén a kiállított kompozíciók egy részét is haza lehet vinni. 


Ha Ön is szeretne ellátogatni a kiállításra, válaszolja meg kérdésünket, hogy megnyerhesse a 5 db páros belépő egyikét!


Mi a Gardenexpo társrendezvénye?
A helyes válaszokat 2016. március 15. éjfélig a lakaskultura@mediaworks.hu címre várjuk.
Kérjük, adja meg a teljes nevét, a tárgy mezőbe pedig írja be: "Gardenexpo"


A helyes megfejtők között 5 db páros belépőjegyet sorsolunk ki, amely a kiállítás bármely napján, a VIP pénztárban vehető át.
A sorsolás időpontja március 16. A nyerteseket e-mailben értesítjük.


A Lakáskultúra és a Gardenexpo közös játékának hivatalos szabályzata
A játékban a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek a Ptk. 685. § b) pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
1. A Játék szervezője
 a Lakáskultúra és a Gardenexpo elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Mediaworks Magazines Kiadó Kft. (székhely: 1082 Budapest, Futó u. 35-37., mint a Játékban résztvevő www.lakaskultura.hu honlap üzemeltetője (a továbbiakban: "Szervező")
2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.
3. A Játék időtartama

Játék: 2016.03.11. - 2016.03.15. éjfél
4. A Játék menete
A Játékban résztvevők a megadott időszakban a lakaskultura.hu oldalon megadott e-mail címen a nyereményjáték ideje alatt egy, a Facebook-on feltett kérdésre válaszolhatnak. A helyes válasz beküldői között a következőképpen választjuk ki a nyerteseket: minden 100. helyesen válaszoló nyer. A játékos a helyes válasz megadása után e-mailben megadja adatait, válaszol a felületen feltett kérdésekre, ezzel elfogadja a játék szabályait. A választ a Szervezők csak abban az esetben fogadják el érvényesnek, ha a játékos a kérdésre pontos és helyes választ ad. Az előbbi feltételeket teljesítő játékosok között 5 darab páros tiszteletjegy kerül játékba. A játék időtartama alatt a Szervező csak egy regisztrációt fogad el, továbbá a sorsoláson kihúzott játékosok nyerésüket követően a további sorsolásokon nem vesznek részt. Amennyiben nem érkezik 300 helyes megfejtés, akkor a 20., 40., 60. helyes megfejtést beküldő kerül díjazásra.
A nyeremény át nem ruházható és készpénzre nem váltható.
Nyertesek kiválasztása: 
a játék időtartama alatt beküldött helyes megfejtések közül minden 100. belépőjegyet nyer, ezeknek a kiválasztására a következő időpontban kerül sor a Szervező székhelyén: 2016.03.16.
5. Személyi jövedelemadó 

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.
6. Vegyes rendelkezések
6.1. A nyertesek neve és lakóhelye (helység és irányítószám) a sorsolást követően az érintett online felületen (lakaskultura.hu) érhető el.
6.2. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Mediaworks Magazines Kiadó Kft.) és a kiadói érdekeltségébe tartozó cégek PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.
6.3. Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére kizárólag törvényes képviselője jogosult.
6.4. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló anyagokban.
6.5. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.


A kiállításról bővebben a http://www.gardenexpo.hu/ oldalon olvashat.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Ünnepeljük a tavaszt a kertben!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér