Új bútoráruház Budaörsön

2016. március 4. 09:58

Alacsony árak és száz százalékos vevőorientáltság jellemzi Ausztria legnagyobb bútorláncát, mely harmadik áruházát nyitja Magyarországon.

Nálunk a mömax 2013-ban mutatkozott be elöszőr Győrben, majd 2015 devemberében megnyitotta első áruházát fővárosban, a III. kerületben is. Februártól már Budaörsön is várja a vásárlókat egy 7000 négyzetméteres eladótérrel.

 


A mömax egy új koncepció, amely az aktuális trendre épül: divatosat kedvező áron. Az áruházak széles kínálatának köszönhetően több stílus iránti igényt is képesek kielégíteni, legyen az trendi, vagány, hagyományos vagy teljesen egyedi. A szlogen “trendben otthon” magába foglal mindent, ami lakással kapcsolatos: kiegészítők minden helyiség számára, divatos textíliák és világítás, modern szőnyegek.


 


A termékeket berendezett lakásokban, mintaszobákban, mutatják be, ahonnan a vásárlók számos praktikus és trendi lakberendezési ötletet szerezhetnek.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Új bútoráruház Budaörsön
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér