Elegáns segítőtárs

2012. augusztus 28. 12:37

Az Electrolux InfinitePureTM indukciós főzőlap kikapcsolt állapotban csak egy gyönyörű, fekete üvegfelület, amely tökéletesen illeszkedik a meglévő konyhai berendezések közé. Nagy teljesítményű, rugalmas főzőfelületein pedig különleges méretű és formájú edények is használhatók.

Az Electrolux prémium kategóriás Inspiration termékcsaládjának részeként bemutatott InfinitePureTM indukciós főzőlapon a főzőzónák rugalmasak, s automatikusan alkalmazkodnak az edények méretéhez és alakjához. Az új háztartásigép-kollekció főzőlapjain bemutatkozó Bridge (híd) funkcióval is felszerelt modellen ráadásul egy gombnyomásra összekapcsolható két, egymás fölött elhelyezkedő főzőzóna, s ezzel egy nagy, 45 cm hosszú főzőfelület hozható létre. Az összekapcsolt két zóna hőmérséklete párhuzamosan, egy vezérlővel szabályozható.


  Electrolux InfinitePureTM indukciós főzőlap
InfinitePureTM a világ első, teljes háttérvilágítással rendelkező indukciós főzőlapja. Nincs felfestve rá sem a kezelőfelület, sem a főzőzónák. A tiszta fekete készüléken az intuitív kezelőfelület mindaddig láthatatlan, amíg a készülék ki van kapcsolva. A főzőlap bekapcsolásakor tűnik elő a hátulról megvilágított forgócsúszkás érintőkapcsolós kezelőfelület, amellyel ugyan olyan pontosan beállítható a hőmérséklet, mint az éttermi konyhákban.


 


  Electrolux InfinitePureTM indukciós főzőlap
Az InfinitePureTM főzőlap gyorsaságban is hasonlít a professzionális konyhákra. Szinte azonnal reagál a hőmérsékletváltoztatásra, így alig 4 perc alatt felforr rajta egy liter víz, és csak néhány másodpercre van szükség ahhoz, hogy az edény olyan forró legyen, hogy húst lehessen pirítani benne. Az indukciós technológia miatt ráadásul a főzőlap csak azon a felületen melegszik fel, ahol az edénnyel érintkezik. Így energiatakarékos, és ha véletlenül kicsöppen valami a fazékból, akkor egy nedves ruhával könnyedén letörölhető, nem ég oda a főzőfelületre.


 


További híreink konyhagép témában:


http://www.lakaskultura.hu/magazin/skandinav-letisztultsag-professzionalis-funkciok-5293


http://www.lakaskultura.hu/hirek/aeg-crystal-line-kollekcio-az-onkifejezes-gasztronomiai-eszkozei-5027


http://www.lakaskultura.hu/hirek/a-sutes-kultusza-5316


http://www.lakaskultura.hu/hirek/fozz-a-profik-magabiztossagaval-5116


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Elegáns segítőtárs
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér