Akusztikus Bútorok - Stílusos hangsugárzók

2012. április 17. 16:27

Magyar fejlesztésű, egyedi gyártású hangfalak az adott enteriőr stílusához illeszkedve.

Otthonunk kialakításánál minden esetben törekszünk a tárgyak harmóniájára, különös gonddal választjuk ki a kanapét, a szőnyeget, a lámpákat vagy a székeket. A minőségi és szép hangfalak között azonban már sokkal nehezebb olyat találni, amelyik színében, formájában és anyagában is illik lakásunk stílusához. A magyar fejlesztésű és kivitelezésű, egyedi Akusztikus Bútorok azonban kifejezetten az adott tér stílusához készülnek. A személyre- illetve térre szabott, kézzel készített, kiváló hangminőségű, formabontó hangfalakat a megrendelő enteriőrjének megismerése és felmérése után gyártják le.


  Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra


A hangsugárzók különlegessége a meglepő formák, színek és anyagok használatában, valamint a termékek mögötti filozófiában rejlik. „Számunkra elsődleges szempont, hogy az adott tér stílusával összhangban, a vevő egyéni ízléséhez igazítva alkossuk meg az adott Akusztikus Bútort. Ugyanennyire odafigyelünk a kiváló hangminőségre is, ezért akusztikailag bemérünk minden egyes hangsugárzót a helyszínen, hogy a zenehallgatás valódi élmény legyen.” – mondta Bizsók Vajk, a termékek megálmodója, a Manufaktúra ügyvezetője.


Az elnevezés onnan ered, hogy azok minden térbe bútorként vagy dekorációs elemként is illeszkednek, így akár a puffok, lámpák vagy szobainasok is zenélhetnek. Az egyedi hangfalak variálhatók is. Könnyen lecserélhető például a fali hangsugárzó előlapja másik képre, de a piros mélysugárzó puff is hamar megváltoztatható új kanapénk színére. Az alkotók igény esetén képző- és iparművészek bevonásával is készítenek Akusztikus Bútorokat. „Izgalmas kifejezési lehetőséget jelentenek számomra ezek a lakberendezési tárgyak, és szeretek egy ilyen alkotó szellemű közösségben dolgozni” – mondta Somogyi Réka selyemfestő, a Manufaktúra egyik művésze.


A Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra hitvallása, hogy a hangsugárzók és az akusztikai kiegészítők ugyanolyan fontos és meghatározó szereplői egy térnek, mint a többi lakberendezési tárgy. Épp ezért kiválasztásuk és tervezésük ugyanannyi figyelmet érdemel, mint a helyiség más elemei. 

1/4

Akusztikus Bútorok

Képkeretbe téve

A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Akusztikus Bútorok - Stílusos hangsugárzók
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér