Szeretnétek izgalmas írókészletet nyerni? Játsszatok velünk!

2017. március 16. 20:20

Budapest egyik legnagyobb papíráru- és írószerkészletét kínálja a Fiók, mely két üzlettel és egy több ezer terméket kínáló webshoppal áll vásárlói rendelkezésére.

A Gellért tér közelében található Fiók for Graphics és Fiók for Arts papírboltok egyedi és fiatalos stílusukkal tűnnek ki a hazai papírboltok közül. A két üzlet – mely egymástól fél sarok távolságra található – egyaránt hatalmas kínálattal rendelkezik füzetek, noteszek, papírok, tollak, ceruzák és más írószerek terén, a vonalzóktól a körzőkig, ecsetfilcektől az akrilfestékekig. A Budafoki úti Fiók for Graphics boltban ugyanakkor számos különlegességet, designterméket is talál a vásárló: különleges Nuuna noteszeket, vidám és teherbíró Loqi táskákat, saját márkás tolltartókat és táskákat, rendkívül népszerű Leuchtturm1917 határidőnaplókat és noteszeket illetve több magyar designmárka apróságait – a Tatz ideiglenes tetoválásoktól a Malinovka és Dot For You termékekig. Itt mutatkoznak be rendre az új márkák, új termékek is, legutóbb például a bullet journal készítők körében népszerű Midori márka termékei, a Ciak füzetek és a Daycraft noteszek. A Fiók for Graphicsban emellett nemcsak vásárolni lehet: a galérián rendszeresen rendeznek kiállításokat és workshopokat is, így nem véletlen, hogy ez az üzlet különösen népszerű a kreatív szakmák képviselői mellett a kreatív hobbik rajongóinak körében is.

 


A Csíky utcában található Fiók for Arts jóval nagyobb alapterületének köszönhetően még szélesebb kínálattal bír. Színes kartonok, speciális papírok, füzetek, noteszek, pauszpapírok, mappák és műszaki rajzeszközök mellett itt például szinte a teljes Montana graffiti spray választék megtalálható, és erlérhetők a szomszédos Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói körében oly népszerű makettkellékek is.

 


A két üzlet felkeresése után a Fiók webshopjában is érdemes körülnézni, hiszen az üzletekben elérhető designtermékek többsége itt is megrendelhető, sőt: számos egyedi termék – például különleges Faber-Castell rajzeszköz-készletek – csak itt kapható.
A www.fiok.net oldalon emellett hatalmas választékban – és meglepően alacsony áron – találhatók meg a hagyományos irodaszerek is, a nyomtatókellékektől az iratrendezőkig, ragasztókig, ergonómiai termékekig, borítékokig, gemkapcsokig és más apróságokig.

 


Mindemellett érdemes figyelni a Fiók Facebook- és Instagramoldalát is, mert a Fiók munkatársai itt teszik közzé a heti akciókat is, melyek között igazán kihagyhatatlan ajánlatok is szerepelnek.


Fiók for Arts, 1111 Budapest, Csíky u. 1., telefon: (70) 984-9503, e-mail: fiok@fiok.net


Fiók for Graphics, 1111 Budapest, Budafoki út 5-7., telefon: (70) 938-6237, e-mail: budafoki@fiok.net

 


www.fiok.net, www.facebook.com/Fiokshop, www.instagram.com/fiokshop
Ha szeretnéd megnyerni a képen látható ajándékcsomagot, nincs más dolgod, mint válaszolni a kérdésre:


Hány üzlete van a Fióknak? 
A helyes válaszokat 2017. március 16. és március 23. között az info@lakaskultura.hu címre várjuk.
Kérjük, adja meg a teljes nevét, a tárgy mezőbe pedig írja be: "Fiók játék"
A helyes megfejtők között a képen látható ajándékcsomagot sorsoljuk ki, mely a Fiók Budafoki úti üzletben vehető át.

A sorsolás időpontja március 24., 14 óra. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
Játékszabályzat:

A Lakáskultúra és a Fiók közös játékának hivatalos szabályzata
A játékban a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek a Ptk. 685. § b) pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

1. A Játék szervezője
 a Lakáskultúra és a Fiók elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1032 Budapest, Bécsi út. 122, mint a Játékban résztvevő www.lakaskultura.hu honlap üzemeltetője (a továbbiakban: "Szervező")

2. A Játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.

3. A Játék időtartama
Játék: 2017.03.16. - 2017.03.23. éjfél

4. A Játék menete
A Játékban résztvevők a megadott időszakban a lakaskultura.hu oldalon megadott e-mail címen a nyereményjáték ideje alatt egy, a Facebook-on feltett kérdésre válaszolhatnak. A helyes válasz beküldői között a következőképpen választjuk ki a nyerteseket: a 20., 40. és 60. helyes megfejtést beküldő kerül díjazásra. A játékos a helyes válasz megadása után e-mailben megadja adatait, válaszol a felületen feltett kérdésekre, ezzel elfogadja a játék szabályait. A választ a Szervezők csak abban az esetben fogadják el érvényesnek, ha a játékos a kérdésre pontos és helyes választ ad. A játék időtartama alatt a Szervező csak egy regisztrációt fogad el, továbbá a sorsoláson kihúzott játékosok nyerésüket követően a további sorsolásokon nem vesznek részt. Amennyiben nem érkezik 60 helyes megfejtés, akkor a 2., 4., 6. helyes megfejtést beküldő kerül díjazásra.
A nyeremény készpénzre nem váltható.

5. Személyi jövedelemadó
A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.

6. Vegyes rendelkezések
6.1. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Mediaworks Hungary Zrt.) és a kiadói érdekeltségébe tartozó cégek PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.
6.2. Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére kizárólag törvényes képviselője jogosult.
6.3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló anyagokban.
6.4. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Szeretnétek izgalmas írókészletet nyerni? Játsszatok velünk!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér