Minden tinilány ilyen szobáról álmodik!

Szöveg: Balla Nóra, Fotó: Target
2017. április 5. 14:24

Egy stílusosan berendezett szoba, mely ideális hely a csajos partik számára, és ahol minden vendégnek tátva marad a szája. Nem erre vágyik minden tinilány?

Néhány jó ötlet sosem árt, ha egy lányos szobát szeretnénk feldobni. Olyan helyet kell kialakítani, ahova a lakója szívesen visszavonul, de a barátnők is jól érezhetik magukat benne.

 


Nagyon divatosak a réz kiegészítők. Ezek akár több helyen is megjelenhetnek a szobában, akár kaspó, akár könyvtámaszok formájában. Ezen mellé válasszunk színes kiegészítőket, rajzokat:

 


A fal feldíszítésének mindig rendkívül fontos szerepe van. Egy tiniszobában még inkább kerüljük a szabályosságot – minél "össze-visszább" módon rakjuk fel a képeket a falra, annál fiatalosabb, vidámabb karaktere lesz a dekorációnak.

 


 


A képek mellett egy retro stílusú led-fény is lehet a fal éke, amiből akár többféle alakzatot is választhatunk. Az ágy mellé rakjunk holdalakú lámpát, a könyvespolc felé pedig szívalakút.

 


 


A fiatal könyvmolyok el fognak olvadni egy stílusos könyvespolc láttán! Ha nincsenek még tömve a polcok könyvekkel, akkor érdemes ide is díszeket rakni, zöld növényeket, vagy képeket.
Egy-egy karakteresebb színű bútordarab, vagy egy stílusos, mintás szőnyeg kötelező eleme a szobának!


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Minden tinilány ilyen szobáról álmodik!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér