Meglepő, vintage, mégis elegáns

Fotó: Puzzlepix / Camerapress
2017. február 16. 11:00

Íme néhány ösztönző enteriőr, mely után biztosan felkeresel néhány bolhapiacot.


A vintage stílus egyik jellemzője, hogy régi dolgokat újítunk fel vagy épp új funkcióval látjuk el őket. Keverjük bátran újabb darabokkal a régi tárgyakat, a lényeg, hogy igazán sajátunknak érezzük lakásunk minden szegletét.


 A padló koptatott festése más bútorok és kiegészítők nélkül is megalapozza a helyiség hangulatát, a fehér falakhoz pedig bármilyen berendezést választhatunk. A modern kanapét olyan vintage kiegészítők ellensúlyozzák, mint az ülő buddhista szerzetes szobra, mely nyugalommal tölti meg a nappalit.


 A szemet gyönyörködtető anya-gyermek portrét csodásan emeli ki az alatta álló vintage szekrényke. Ne ijedjünk meg, ha nem találunk megfelelő állapotú darabot a bolhapiacon, hiszen a koptatott festést mi magunk is elkészíthetjük. Nem kell hozzá más, csak egy kis fantázia és egy darab csiszolópapír.


 Az étkezőasztal kiváló példa arra, hogyan kombinálhatjuk a régit az újjal. Ebben a konyhában a modern, fém asztallábakra rusztikus fa lapot erősítettek. A polcra mi is tehetünk vegyesen családi képeket és műalkotásokat, a nagyméretű neon betűk pedig nagyon divatosak.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Meglepő, vintage, mégis elegáns
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér