Kitört a pesti dzsungelláz...

Fotó: PuzzlePix / Shutterstock, Marks & Spencer
2017. április 20. 15:30

Az elmúlt évekhez hasonlóan igen divatosak a trópusi növények által ihletett minták, sőt idén kifejezetten trendinek számítanak! Legyen szó lakástextíliákról, faldekorációról, tapétáról vagy étkészletről, bárhol felbukkanhatnak!

 

Feketével párban
A zöld üde tónusai életre keltik a szobák sötét zugait, csakúgy, mint a fekete szöveteket vagy éppen a falakat. Utóbbi talán szokatlannak tűnhet, de a kalandvágyó otthonszépítők mindenképpen tegyenek egy próbát!

 


Ebéd az erdőszélen
Szerezzen be egy növénymintás étkészletet és kombinálja natúr asztali kiegészítőkkel, zöld szalvétákkal, alátétekkel. Így egyszerűen az étkezőbe varázsolhatja a természet inspiráló frissességét…

 


Üde oázis
Alakítson ki egy kis pihenősarkot, ahol feltöltődhet egy fárasztó nap után! A falfelületet borítsa be mintás tapétával, ez előtt jól mutat egy rattanfotel. A tapétához passzoló párnák teszik teljessé a látványt.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Kitört a pesti dzsungelláz...
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér