Fiatalos lendület a tiniszobában

Szöveg: Kollár Franci, fotó: Amara, Desigual Home, Primark
2017. február 15. 10:45

Eljön az a pillanat, amikor a gyerekszobák bájos, vidám hangulatát fel kell váltania egy frissebb, lendületesebb, valamivel felnőttesebb stílusnak. Az élénk színek megmaradnak, de már szükség van egy funkciójának megfelelő, letisztultabb térre.

A legnagyobb kihívás ilyenkor mindig az, hogy megtaláljuk az átmenetet a korábbi játékbirodalom és egy izgalmas, inspiráló környezet között. Bátran használjunk látványos megoldásokat!
A mindennapi játszósarok szerepét felváltja a tanulás helye, amit könnyedén ki lehet alakítani egy falra szerelhető polcrendszerrel és íróasztallal. A tárolásra akár kreatív dekor dobozokat is használhatunk.


 


Ha látványos hatást szeretnénk elérni, szerezzünk be egy izgalmas, dekoratív ágyneműt, ami önmagában felöltözteti a teret, így ágytakaróra sem lesz szükségünk.


 


A színek és textilminták variálásával kialakíthatunk akár fiús, akár lányos összhatást is. A babarózsaszín és kék helyett válasszunk virágmintázatú lakberendezési tárgyakat, vagy élénk tónusú bútorokat és kiegészítőket. Ebben az eklektikus világban a különböző személyes tárgyak is jól mutatnak.

 


 


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Fiatalos lendület a tiniszobában
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér