Ezeregy hangulat a hálóban

2014. június 17. 18:38

Pompás textilek, erőteljes, meleg színek jellemzik ezt a lakberendezési stílust. A szőttesek, szőnyegek szerelmesei egészen különleges atmoszférát tudnak teremteni már néhány válogatott darabbal is. A bevállalósabbak az egész helyiséget egzotikus hangulatúvá tehetik, az Ezeregy éjszaka meséit tekintve inspirációként.

 

A selyemmel szőtt puha szőnyegek kényesek ahhoz, hogy a talpunkkal koptassuk őket, viszont beválnak ágytakaróként, fali dekorként. A kisebb darabokból párnahuzat készülhet. Az egzotikus hatást a padlóra tett tárgyakkal, míves fadobozkákkal tették teljessé.                                                     

1/5

Ezeregy hangulat a hálóban

Az ágyterítőn megjelenő geometrikus minták, a földszínek és a természetes anyagok kombinációja az afrikai kontinenst idézi, mégis illik hozzá a műalkotások és kézi csomózású kárpitok falat borító egyvelege.

A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Ezeregy hangulat a hálóban
Hozzászólások
matthias1
2014. június 25. 13:17

Minket is megfogott a keleti hangulat a hálóban. A párommal ezt az ágyat néztük ki http://www.riodesign.hu/ada-welle-maxliving-agyak-francia-agyak/rio-ada-agy Megtetszettek az egyéb kiegészítők is. Hol lehet ilyen szőnyegeket venni?

Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér