Elképesztő luxusházak kis kedvenceinknek

2009. október 26. 10:17

A Best friend?s Home nevű kutyaházak gyártásával foglalkozó, német cég elképesztő kollekcióval állt elő. Céljuk, hogy azok számára nyújtsanak különleges megoldást kedvenceik kerti tartására, akik a luxust és az eleganciát tartják szem előtt.

  kutya-1-d0000F59F00833a3f1cac.jpg

A cég túllépve a "klasszikus vonalvezetésű", fa kutyaházakon, olyan mini épületeket tervezett és kivitelezett, melyek a megszólalásig hasonlítanak a luxusvillákra. Ezek a kicsiny épületek nemcsak komfortosak, elegánsak, de jól mutatnak a kertben is. Természetesen, ahogy az építészetben itt is különböző stílusok igényelhetők, így egy neoklasszicista lakóházhoz hasonló karakterű kutyaház választható, és az is megtalálja a kedvére való "vackot", aki a vidékies svéd designt, vagy a modern, sallangmentes, minimalista megoldásokat keresi.


Minden extremitás legnagyobbika talán a Tündérmese fantázianevű kutyaól, amely Barbie rózsás színvilágában megálmodott kastély, tornyocskával, koronával. A kutyaházak természetesen a legjobb minőségű fából, vízlepergető festékkel kezelt kézzel gyártott darabok.
A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Elképesztő luxusházak kis kedvenceinknek
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér