Csak a tiéd!

Csendes Eszter
2014. január 13. 11:02

A spanyol Lagrama cég új Lifebox gyerekbútor kollekciója egy olyan flexibilis bútorprogram, amely szinte végtelen variációt tesz lehetővé. Így az egyedi igények előtérbe helyezésével tökéletesen személyre szabható a gyerekszoba berendezése.

 


Variálhatóságuk miatt az alapelemekkel tulajdonképpen bármilyen helyiség bebútorozható, ám a színes és formagazdag modulok, tárolóboxok, és az alapként használt emelvények, fali panelek változatos megjelenési formái, játékos felületei, élénk színei mégis a gyerekszobát helyezik a fókuszba. A választás és a tervezés az életkori sajátosságok maximális figyelembe vételével történik, amit pluszban segít a kollekció négy korcsoportra történt felosztása.


 


Azok, akik letöltik az IOS Lagrama Lifebox telefonos alkalmazást az App Store-ból, meg is tudják nézni 3D-ben saját, személyre szabott összeállításuk tervét.

1/14

Lagrama Lifebox bútorprogram


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Csak a tiéd!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér