A mosogatógép a háziasszonyok legjobb barátja

Fotó: Electrolux
2017. március 28. 15:30

A modern háztartások elengedhetetlen kelléke a mosogatógép, aminek használatával időt, erőfeszítést és energiát takaríthatunk meg, miközben pénztárcánkat is kíméljük.

Ennek ellenére mégis sok háziasszony ódzkodik a mosogatógép vásárlástól. Gyakori panasz, hogy a gépek túl nagyok, sok vizet és áramot fogyasztanak, és át kell alakítani a konyhabútort, ha be akarjuk építeni őket. Oszlassuk el a tévhiteket!

- Az Electrolux mosogatógépeit könnyedén beilleszthetjük egy szabvány szekrénysorba, legyen szó szabadon álló vagy beépíthető modellről - anélkül, hogy átalakítanánk a bútort, s ezzel megtörnénk a konyha egységét.

 


-  A beépíthető modellek esetében a bútorlap tökéletesen illeszkedik a mosogatógép ajtajára, s akár 5 mm-t is lehet rajta állítani. Nézze meg milyen egyszerű!- A mosogatógép ki- és bepakolása mindössze pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet.
- A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex® funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét.
- A mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat. A Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a gépben elmosott edények csillogva, foltoktól mentesen kerülhetnek ki a gépből.

 


-  Az Electrolux mosogatógépek RealLife® funkciója és a Finish® All in 1 Max vagy Quantum Max mosogatógép-tablettái segítségével egyszerre mosogathatjuk el a legzsírosabb fazekakat és a törékeny üvegpoharakat is, előmosás nélkül.
-  Az Electrolux mosogatógépek praktikusan átalakítható belső tere, és sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeinkhez, és a rendezett, tiszta konyha élményével ajándékoz meg bennünket.

Ha 2017. március 13. – május 3. között vásárol Electrolux mosogatógépet, 2 hónapra elegendő Finish Quantum Max alma és lime mosogatógép tablettát, 1 db Finish mosogatógép tisztítót, valamint egy 3 részes edényszettet adunk ajándékba.

További információkért látogasson el a www.finish.hu vagy a www.electrolux.hu weboldalra!


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: A mosogatógép a háziasszonyok legjobb barátja
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér
Advertisement