Varázsoljunk tavaszt a lakásba!

fotó: Jágity Fanni
2017. február 13. 20:33

Február ide vagy oda, egy-két gyönyörű virággal már most is tavaszt varázsolhatunk a lakásba!

Egy két napos virágpiac keretében a Wild Flower Bar-t elárasztják a tulipánok, jácintok, nárciszok, hogy egy-egy különleges virágcsokor juthasson minden nappaliba.
A tulipánpiac virágai Makóról érkeznek, attól a farmercsaládtól, akik több mint 100 fajta virágcsodát termesztenek fóliasátraikban és földjeiken. A család képviseletében Kardos Alíz szívesen mesél arról, hogy mennyi idő, amíg egy hagymából bimbós, illatos virág lesz, milyen talajban nevelkednek a virágok és hogy szeretik-e a -19 fokot, vagy hogy melyek a legkülönlegesebb fajták és színárnyalatok.


 


Akár ünnepled a Valentin-napot, akár nem, a farm-to-vase gondolat jegyében most közvetlenül a termelőtől kerülhetnek a vázákba ezek a szupertartós hazai virágok. Válaszd ki a saját csokrodat, lepd meg a barátnődet, feleségedet, vagy egyszerűen csempéssz egy kis tavaszt az otthonodba!


 


Az esemény FB-linkje:
https://www.facebook.com/events/1631942903781782/


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Varázsoljunk tavaszt a lakásba!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér