Meguntad az otthoni dekorációt? Van néhány ötletünk!

Szöveg: Kollár Franci, Fotó: PuzzlePix / CameraPress
2017. április 19. 11:21

Ha hosszú időn át nem változtatunk a lakás berendezésén, akkor könnyen előfordulhat, hogy idejét múlttá válik számunkra. Egy-egy apróbb dekorációs megoldással feldobhatjuk az élettereinket...

A teljes átalakítás záloga az élénk színek alkalmazása és frappáns elrendezési praktikák megvalósítása. Személyes tárgyaink mellé mi magunk is készíthetünk néhány esztétikus darabot vagy felújíthatunk egy-egy unalmasabb bútort.

 


Vizuális kommunikációs szempontból az egyik legmutatósabb szín a citromsárga, amit a lakberendezésben is szívesen használnak a tervezők valamely lakásrész kiemelésére. A legjobb, ha ez a domináns árnyalat következetesen vonul végig egy helyiségen.

 


Mindenkinek vannak olyan haszontalannak tűnő, régről gyűjtögetett tárgyai, amiket egykor külföldi utazásai során szerzett be. Összerendezve egy izgalmas egységet alkothatnak, amin el tudunk merengeni a hétköznapokban is, de a vendégeink számára is egy külön élmény lesz szétnézni kalandozásaink között.

 


Keressük elő a padlásról a nagyi régi konyhabútorait. A modern skandináv stílusú elemek között rendkívül jól néz ki egy régi darab újraértelmezett változata.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Meguntad az otthoni dekorációt? Van néhány ötletünk!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér