Még mindig ötleteket keresel a húsvéti koszorúhoz? Segítünk!

Készítette: Vereczkey Dorottya
2017. április 13. 11:00

Azok számára is készültünk egy húsvéti dekorációs ötlettel, akik imádnak horgolni és szeretnének valami különleges dekorációval készülni az ünnepre!

Ehhez a koszorúhoz kivételesen nem kell virágözönt társítani. Elég ha mi magunk horgolunk egy színes "ruhát", és rakunk rá édes nyuszi-, tojás-, bárányfigurákat.

 


Mire lesz szükségünk? Egy hungarocell koszorúra, színes Tek-Tek pólófonalakra, húsvéti dekorelemekre (például a nyuszis figurák), horgolótűre, ollóra és ragasztópisztolyra.

 


A fonalakat tetszés szerint kombináljuk, és horgoljunk egy téglalap-formájú részt. Igazodjunk ahhoz, hogy mekkora a hungarocell koszorúnk. A képen lévő anyag egyráhajtásos pálcákból áll, de akár rövidpálcákkal is horgolhatjuk. Amint kész van a téglalap, horgoljuk rá a koszorúalapunkra.

 


A húsvéti dekorációt ragasszuk fel a ragasztópisztollyal a horgolt koszorúra! A felakasztásához készíthetünk fonalból is akasztót.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Még mindig ötleteket keresel a húsvéti koszorúhoz? Segítünk!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér