Készüljünk a karácsonyra: egyedi díszek magyar tervezőtől

2016. október 24. 11:43

Panyi Zsuzsit elsősorban ékszereiről ismerjük, azonban márkája, a panyizsuzsi rendszeresen jelentkezik limitált kiadású dizájn tárgyakkal is.

Tavaly az újrahasznosított üvegpalackokból készült adventi koszorúval, idén apró DOTS karácsonyfákkal bővül az ünnepi kollekció.


 

A panyizsuzsi DOTS karácsonyfadíszek azoknak a régi üveg díszeknek a szellemiségét viszik tovább, amelyeket minden karácsony után selyempapírba csomagolunk és minden karácsonyfa díszítéskor áhítattal bontunk ki. Csodáljuk szépségét, csillogását, szeretjük a történetét. Ugyanakkor a panyizsuzsi karácsonyfadíszek nemes vonalvezetésűek, megjelenítik a márkára jellemző színeket és formákat.


 

- A karácsonynak minden pillanatát szeretem, de a legkedvesebb momentuma a családi karácsonyfa díszítés. Mindenképpen olyan karácsonyfadísz akartam tervezni, amelyben visszaköszön a márkámra jellemző stílus, emlékezetes, nagyon szerethető és ugyanúgy ragyog a karácsonyfán, mint a gyertyaláng. – mondta el Panyi Zsuzsi a karácsonyfadíszekről.


 

 
 
További információk: www.panyizsuzsi.hu


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Készüljünk a karácsonyra: egyedi díszek magyar tervezőtől
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér