Húsvéti koszorú 5 perc alatt

Szöveg: Balla Nóra, Fotó: PuzzlePix / Shutterstock
2017. április 13. 14:15

Néhány egyszerű lépésben pillanatok alatt stílusos koszorút készíthetünk.

 

Szerezz be száraz szénát, barkát, fürjtojásokat, vágott virágokat, spárgát és hobbiboltban kapható fiolákat. Szükség lesz még egy ragasztópisztolyra is, mellyel a díszeket ragaszthatod majd fel a koszorúra.

 


A spárga segítségével kötözd össze a szénát.  Fogd össze jó tömören, a végénél pedig sűrűn tekerd körbe, nehogy szétessen.

 


A túlságosan kilógó szálakat próbáld meg berakni a spárga alá. Nem kell, hogy sima legyen, hisz minél természetesebb, annál izgalmasabb lesz!

 


A barkaágakat enyhén hajlítsd meg és tűzd be a spárga alá. Ha biztos akarsz lenni a rögzítésben, itt is használhatod a ragasztópisztolyt.

 


Ragaszd fel a fürjtojásokat a koszorúra!

 


A kis fiolákba rakj vizet, ebbe tudod majd belerakni a virágszálakat. (Ezzel az ötlettel tovább marad majd életben a virág, és amikor elhervad, könnyedén ki is cserélheted.) A kis üvegcsét nyomd be a széna szálai közé, és rakd bele a virágokat.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Húsvéti koszorú 5 perc alatt
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér