Hódítanak az óriásfonalból kötött tárgyak!

Fotó: dEZSavufoto
2017. március 14. 20:30

A legfrissebb divathullámnak megfelelően hazánkba is begyűrűzött az óriás méretű fonalból kötött szőnyegek, párnák, takarók meleg, barátságos világa. Különleges, strukturált jellegüknek köszönhetően látványos elemei lehetnek otthonunknak.

Az OVERknits termékek olyan kötött lakberendezési kiegészítőket foglalnak magukba, melyekre jellemző a kézzel készített, „oversized” megjelenés. A hatalmas szemekből kötött takarók, szőnyegek, párnák, puffok, kosarak, székpárnák egy teljesen új hangulatot hoznak otthonunkba.

 


Kedveltségük titka abban rejlik, hogy könnyedén beilleszthetőek a legtöbb stílusba: akár a minimál, a skandináv, a modern, a country vagy a shabby chic irányzat legyen is a kedvencünk, egy kötött szőnyeg vagy párna, esetleg egy színes óriásfonalból készített puff tökéletes kiegészítője lehet lakásunknak.

 


Az OVERknits tárgyakat az élénk divatszínek jellemzik, így jól illenek a gyerekszobába, a nappaliba vagy a hálószobába. Kényelmes, puha jellegük miatt szívesen használhatjuk szinte minden helyiségben, még akár a konyhában is.

 


 + 1 tipp:
2017-ben a lakberendezés kedvenc színe a zöld. Ne habozzunk hát egy-egy fűzöld, almazöld, vagy palackzöld óriásfonalból készített hangulatos szőnyeggel vagy párnával kiegészíteni otthonunkat!


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Hódítanak az óriásfonalból kötött tárgyak!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér