Flaska-mécses adventre

2015. november 17. 09:49

A panyizsuzsi flaska-mécses ötvözi a környezettudatos gondolkodást a designnal. A recyling szellemében az összegyűjtött, használt üvegpalackokból egyedi dekorációs tárgyak születnek, amelyek tökéletesen hangsúlyozzák az ünnep fényét.

Panyi Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója, az ékszerek mellett rendszeresen jelentkezik design tárgyakkal is. Pár évvel ezelőtt mutatta be a flaska-mécsest: vissza nem váltható borosüvegek újrahasznosításával készít egyedi grafikával ellátott karácsonyi mécseseket.


 


A legújabb flaska-mécses sorozata a skandináv minimalizmus vonalába illeszkedik. A számmal ellátott palackok az adventi vasárnapokat jelölik. Állíthatóak egymás mellé sorba, vagy egy körív mentén, koszorúformában. A mécsesek a matt-fényes felületek játékával harmonikus részei a monokróm enteriőröknek, de arany és természetes kiegészítőkkel is stílusosak, nem utolsó sorban pedig jövőre ismét használhatóak.


 


A karácsonyi mécsesek újrahasznosított termékek, melyek limitált szériában készülnek.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Flaska-mécses adventre
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér