Flaska-mécses Adventre

2012. december 5. 08:01

Panyi Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója, a panyizsuzsi üvegékszerekkel vált ismertté. Ékszerei színesek, nőiesek és – túlmutatva önmagukon – egyben design-tárgyak is.

Mivel Zsuzsi fantáziáját az üveg minden formája megmozgatja, régóta foglalkoztatta a gondolat, miként lehetne üvegpalackokból a recycling szellemében egyedi tárgyakat létrehozni. Most megtalálta a megfelelő módot, amivel öblös üvegekből csodás mécsest készíthet.


Összegyűjtött, használt palackokból vágják ki a mécseseket, éppen ezért a mécsesek a forgalomban kapható palackok színeiben (átlátszó üveg, barna és zöld árnyalatok) kaphatók. Minden flaska-mécsesből egyetlen darab készül. 


A mécseseken látható grafikát Zsuzsi 15 évvel ezelőtt egy karácsonyi üdvözlőlapra rajzolta le először, sok éven át használta is, majd egy idő után feledésbe merült. Idén ismét elővette és a mécsesekre tette, így vált teljessé és valóban ünnepivé a kollekció.


A flaska-mécsesek letisztult formája és grafikája a minimalizmus szépségét hirdeti, és fénye átragyogja a Karácsonyt és az azt megelőző várakozást.

1/11

Flaskamécses Adventre


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Flaska-mécses Adventre
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér