Esküvőt tervezel? Lesd el ezeket az egyszerű ötleteket!

Fotó: Brideside, Beaulieu Garden, White Paper Pages, Paper and Pine Co., Stalking The Wild Snark, ar
2017. április 7. 15:30

Lakodalomra vagy egy nagyobb kerti partira készülsz? Az ötletes dekoráció kulcsfontosságú!

 


Csináld magad
Már a parti előtt felkelthetjük a vendégek érdeklődését egy ötletes meghívóval. Nem kell tervezőre bíznunk ezt a feladatot, hiszen az interneten jobbnál jobb minták között válogathatunk – szinte minden stílusban.

 


Ünnepi teríték
Gondoljuk át, milyen fogásokat fogunk felszolgálni, és a megfelelő sorrendben helyezzük el az evőeszközöket, kívülről befelé. Az asztal közepe ne legyen zsúfolt, a magas díszek zavarhatják az egymással szemben ülők beszélgetését.

 


Virágözön
Ha nem találsz olyan vázát, amely illik a kert hangulatához, készíts egyedi virágtartót saját kezűleg! Csak néhány színes üvegre, erős madzagra és vágott virágokra van szükség. Az így készült függő csokrok bárhol jól mutatnak!

 


Ültetőkártyák
Sokan nem gondolják végig, hogy a tökéletes dekoráció az alig észrevehető részletekben rejlik. Ízléses ültetőkártyákat készíthetünk kézzel festett, karcolt kavicsokból, kövekből vagy akár vékony fakorongból is.

 


Örök emlék: kitűzők
Lehet a vendég nevével ellátott, esetleg egyszerűen csak a közös estét felidéző fémkitűző is. Dekorációval foglalkozó internetes oldalakon rengeteg vicces üzenetet találhatunk, de rendelhetünk minden résztvevő számára egyedi, személyes kapcsolatunkra utaló darabot is.

 


Kerti fények
Szinte minden lakberendezési áruházban kínálnak hangulatos, napelemmel működő égősorokat. Különleges hatást érhetünk el, ha játszunk a színhőmérséklettel, illetve a fényerősséggel.


A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!
Ajánlott cikk címe: Esküvőt tervezel? Lesd el ezeket az egyszerű ötleteket!
Ajánlott cikkek
Lakótér - 300 inspiráló helyiség
Lakáskultúra Piactér